KIES TAAL

Glasbewassing

Glaswerk in gebouwen: bedoeld als venster op de wereld, maar door weer, wind en binnenklimaat snel vervuild. Wij weten: kraakheldere glaspartijen verhogen het aanzien van uw gebouw én van uw organisatie. De gespecialiseerde glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys Veenendaal B.V. staan daarom voor een permanent helder uitzicht in uw pand. Efficiënt, voortvarend en met gebruikmaking van de nieuwste materialen en methodes. Zo ging Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys Veenendaal B.V. als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland aan de slag met de Unger nLite Hydropower RO XXL (Tuckerpole). Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciaal gedemineraliseerd water. Doordat er geen kalk en reinigingsmiddelen in het gedemineraliseerde water zitten, wordt het oppervlak streeploos schoon.
Daarnaast is inachtneming van alle benodigde veiligheidsmaatregelen belangrijk, ook bij ramen die moeilijk bereikbaar zijn of bij uitzonderlijk hoge panden.

  

Glaswerk   Glasbewassing

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons op 0318- 514 037 of mail naar info@schoonmaakbedrijf-nieuwenhuys.nl.

 

Diensten

Specialistische Reiniging Interieur Verzorging Gevel Reiniging Vloer Reiniging