KIES TAAL

Over ons

Steeds meer organisaties schakelen Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys in voor de meest uiteenlopende vormen van schoonmaken en schoonhouden. Samen met ruim 25 gemotiveerde medewerkers verzorgen wij al uw schoonmaakopdrachten. Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys werkt volgens de erkende HACCP-richtlijnen en hanteert de hoogste professionele kwaliteitsnorm. Door ons streven naar de beste kwaliteit mocht Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys op 8 maart 2017 het SIEV-keurmerk in ontvangst nemen.

Betrokken schoonmaakspecialisten, de modernste apparatuur en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. U houdt volledig grip op de kwaliteit en bent verzekerd van een snelle en perfecte uitvoering. 

Van alle markten thuis

Kantoren, winkelbedrijven, bedrijfsruimtes, scholen, overheidsinstellingen, industrieën, verzorgingshuizen, woningcomplexen, sportaccomodaties, groot of klein, met dagelijkse of periodieke frequentie - Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys is van alle markten thuis. Ook voor specialistische reiniging en glasbewassing. Met continuïteit, vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel. En, met een realistisch plaatje van het te behalen resultaat. 

Schoonmaken is mensenwerk

In de schoonmaakbranche draait het om de mens. Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys kiest daarom bewust mensen die bewust kiezen voor het schoonmaakvak. We streven naar de 'slimme schoonmaker': medewerkers die snappen wat de opdrachtgever wil en dit snel kunnen vertalen naar een effectieve werkwijze. 

Om onze mensen gemotiveerd te houden bieden wij ze voortdurende opleiding, persoonlijke begeleiding en goede werkomstandigheden. Het gevolg: een ziekteverzuim dat ver onder het gemiddelde in de branche ligt. 

De klant centraal

Wat vindt ú belangrijk - dat vinden wij belangrijk. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor onze adviezen en afspraken. Vervolgens neemt Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys de totale schoonmaak in handen. U hebt er geen omkijken meer naar, maar u wordt wel goed geînformeerd. Zodoende houdt u de vinger aan de pols en kunt u altijd direct ingrijpen wanneer dat nodig is.

Het enige wat u merkt is dat de omgeving schoon is - en blijft. Zoals was afgesproken.

Directe communicatie

Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys werkt met vooruitstrevende automatisering die uniek is in de schoonmaakbranche. Korte lijnen, snelle (re)acties en een transparant schoonmaaktraject. Gedigitaliseerde communicatie reduceert de overhead - en dat merkt u in de prijs.

Innovatief materieel

Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Onze schoonmakers beschikken over de beste materialen en nieuwste apparatuur, variërend van microvezels tot de modernste schrobzuigmachines. Wij gebruiken voor de glasbewassing het innovatieve, milieuvriendelijke en arbotechnisch verantwoorde telewashsysteem van Unger. 

Voor een goede logistiek van en naar de werkplekken hebben wij een modern wagenpark ter beschikking. Dit alles ten dienste van onze afnemers.

Wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Bel ons op 0318 - 514 037 of mail naar info@schoonmaakbedrijf-nieuwenhuys.nl.